Skitur til Mosdalsbu 2-4 Mars 2018

2. mars kl. 15:00
4. mars kl. 16:00
Ungdom, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Skitur, Topptur, Hyttetur.
Odda/Ullensvang Turlag

Dette er en tur som vi tenker å få brukt toppturski eller fjellski, og samtidig få brukt en av våre egne hytter vinterstid.

Vi tråkker oppover fredag ettermiddag( mulig å komme lørdag og om plass), og om været er med oss kan vi få en skitur i måneskinnet eller med hodelykt samme kveld. Noen må selvsagt ta seg av oppfyring i hytta og organisere kveldsmat, men oppgaver skal byttes på hele helga.

Vi velger topptur etter været, men både Einseten og Møyfallsnuten er fine mål for helgen.

Vi avslutter med en herlig tur ned til Skjeggedal søndag ettermiddag.

Rimelig gode skiferdigheter er en fordel på denne turen! Men det er et flott område for lettere turer også!

Oppmøte kl 15 på parkeringen etter Ringedalsdammen.

Pris: voksen medlem 1000.- ungdom medlem 750.- ikke medlem voksen 1700.- ikke medlem ungdom 1500.

Dette inkluderer 2 overnattinger, mat begge dager og turavgift. Faktura blir sendt ut i etterkant.