Kom deg ut dagen

Foto: Bilde hentet fra internett

Søndag 04 september vert det felles Kom Deg Ut dag for Barnas Turlag Ullensvang Aust, Ullensvang Vest, Odda og X-ung gruppa i Kinsarvik frå kl 11-15. ARRANGEMENTET ER GRATIS OG OPENT FOR ALLE. Ein treng ikkje vere medlem i turistforeninga for å delta. Kom deg Ut Dagen vert arrangert av Turistforeningen to gonger i året for å fleire ut i naturen. Dette er ein familiedag og passar like godt for dei store som dei små.

Det vert base ved båthavna i Kinsarvik med mange ulike aktivitetar. Me kan nevne kanopadling, livet i fjøra, fisking, natursti, geocach, volleyball, slakk line og mykje meir. Me sett opp lavvo og fyrer grillar og bålpanne. Mat og drikke må de ta med sjølve. Kinsarvik Røde Kors Hjelpekorps vil vise oss fyrstehjelp.

Ta med: Mat, drikke, fiskestang om du vil fiske, sitteunderlag og masse godt humør.

Ta kontakt med Benedicte tlf 95809667, Sigrid tlf 97173573 eller Torill tlf 46668740

Kom og bli med du og:-)

Klikk her for å skrive tekst.

Skrevet av Torill Opedal Hauge 24. august 2016