Velkommen til Barnas Turlag Odda/ullensvang

Bli med oss på tur!
Foto: Eva Grete Rafdal

Eit aktivt uteliv er viktig for å gi barna god oppvekst. Barnas turlag elsker å ha det kjekt ute på tur. Gjennom Barnas Turlag treffer de andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Vi ønsker å ha med alle barn og barnefamilier på turer og aktiviteter i nærmiljøet, og på fjell og vidde. Barn frå 0 til 12 år kan vere medlem i Barnas Turlag.

Turprogram 2019

3. februar – KOM DEG UT DAGEN på Korlevoll

24. februar - Tur til Bondhusvatnet

12.Mars – Bondegårdsbesøk på Sandvin

31.Mars - Aktivitetsdag i Tyssohallen

10. April - Koldeholene på Mannsåker

7.Mai - Hovden med orientering

Juni - Løyning

Juli - Badetur

August - Klatring på Digranes

1. september – KOM DEG UT DAGEN

September - Tur i Skare

Oktober –

November – Mørketur

13. Desember - Lucia

NB! Det kan i tillegg til desse turane verta arrangert turar på sparket. Desse vert annonser på facbook og instagram (barnasturlagoddaullensvang), så følg med!

Barn bur gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bur gratis på våre sjølvbetjente og ubetjente hytter over heile landet, og får rabatt på dei betjente hyttene.

Bli medlem i Barnas Turlag

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for korleis du kan gjere turen med barna til ei god oppleving. Her finn du også forslag til flotte fjellturar som passar for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn

Turbotrimmen 2019

Post 1- Masta i Hovden

Post 2- Elvepromenaden i Eidesdalen

Post 3-  Tjødnadalen ved vatnet

Post 4- Bygdaborgstien i Tjødnadalen

Post 5- Lilletopp

Post 6- Koldeholene på Mannsåker

Post 7- Tokheimlia- Traktorvegkrysset ved Hengshammar

Post 8- Skare ved zipline

Post 9- Eidesnutstien ved krysset til Klungersetet

Post 10- Sandvin- Sti mellom Sandvin og Strand

Turbopostkasser

Turbopostkassene er røde DNT postkasser med Turbo på utsida. I postkassene ligger det ei bok kor barna kan skrive navn, alder og telefonnummer. Vi henger ut postkassene på 10 ulike turmål. Etter høstferien samler vi inn bøkene og trekker premier på hver av postkassene. Det blir trekt premier blant barna, men voksne kan selvfølgelig skrive seg inn i boka de også. Husk å skrive navn, alder og telefonnummer, slik at vi kan kontakte eventuelle vinnere.

Meir informasjon om kor postkassene vert plassert kjem på facebooksida vår (Barnas Turlag Odda/Ullensvang), instagram og på nettsida vår, etterhvert som de blir hengt ut. På facebook/instagram vil det ligge turbeskrivelse for hver av postkassene.

Ta gjerne kontakt med en av turlederne i Barnas Turlag Odda/Ullensvang om du lurer på noe.

Sara Tokheim, Tlf.: 95027039, E-post: saratokh@gmail.com

Eva Grete Rafdal, Tlf.: 95956219, E-post: eva-grete@hotmail.com

Turbopostkasse
Turbopostkasse Foto: Eva Grete Rafdal

Postkasse 1: Kiletjødn ved Kristinsti  -  29.04.19

Postkasse 2: ​​​​​​​Mosdalen   -  06.04.19

Postkasse 3: Jettegrytenuten  -  07.04.19

Postkasse 4: Ringedalen, Flataneset  -  25.03.19

Postkasse 5: Svartavatnet på Reinsnos

Poskasse 6: Hildalsberget/Postvegen mellom Brekke og Hildal

Postkasse 7: Jordalsstølen/Fossasete - 03.04.19

Postkasse 8: Tokheimslia -  25.04.19

Postkasse 9: Kinsarvik- Husedalen

Postkasse 10: Rogdatjødn / Grillhytta -  25.03.19

Bli medlem du også! Innmeldingspremie til alle barn som melder seg inn i Barnas Turlag innen 31.mars! Kontakt lokale turledere for innmeldingspremie.

Foto: Eva Grete Rafdal