Barnas Turlag

Bli med ut!
Foto: Ingebjørg Eitrheim Nondal

Eit aktivt uteliv er viktig for å gi barna god oppvekst. Gjennom Barnas Turlag treff de andre barnefamiliar, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Barn frå 0 til 12 år kan vere med i Barnas Turlag.

Turprogram 2017

5. februar – KOM DEG UT DAGEN på Korlevoll. (Odda, Aust og Vest)

12. mars – Filmpremiere på den nye filmen til Karsten og Petra på Odda Kino. (Odda)

12. mars - Filmpremiere på den nye filmen til Karsten og Petra på Krossvoll Kino (Aust)

28. mai - Søndagstur Husedalen, Hovden på Lofthus eller Sekse (Aust)

25. juni - Fellestur med Onsdagsgruppa til Løyning (Odda)

2. september Natt i naturen i forbindelse med Kom deg ut. (Aust)

3. september – KOM DEG UT DAGEN i Kinsarvik. (Aust, Odda og Vest)

24. september - Søndagstur til Oksen (Aust)

15. oktober – Litteratursymposiet, tur med litteratur. (Odda)

25. november – Julegateopning i Kinsarvik.

Klatringens dag med Hardanger fjellklyvarlag på Reinsnos (Odda) ikkje datofesta.

NB! Det kan i tillegg til desse turane verta arrangert turar på sparket. Desse vert annonser på facbooksida vår, så følg med!

Det vert i tillegg til turprogrammet Turbotrim både i Odda og i Ullensvang Aust.

For kveldsmatturane sjå på det aktuelle Barnas Turlag si eigen side.

Barn bur gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bur gratis på våre sjølvbetjente og ubetjente hytter over heile landet, og får rabatt på dei betjente hyttene.

Bli medlem i Barnas Turlag

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for korleis du kan gjere turen med barna til ei god oppleving. Her finn du også forslag til flotte fjellturar som passar for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn

Kom deg ut - meld deg inn