Velkommen til Barnas Turlag Odda/ullensvang

Bli med oss på tur!
Foto: Eva Grete Rafdal

Eit aktivt uteliv er viktig for å gi barna god oppvekst. Barnas turlag elsker å ha det kjekt ute på tur. Gjennom Barnas Turlag treffer de andre barnefamilier, og barna kan glede seg over å treffe andre barn på tur. Vi ønsker å ha med alle barn og barnefamilier på turer og aktiviteter i nærmiljøet, og på fjell og vidde. Barn frå 0 til 12 år kan vere medlem i Barnas Turlag.

TURPROGRAM 2020

Pga.Korona situasjonen har vi valgt å heller henge ut forskjellige rebus og naturstiløyper.

Dette for å oppfordre til egenaktivitet, slik at en slipper å samles mer enn nødvendig i store grupper.

Alle som sender inn svar til oss er med i trekning av fine premier.

I tillegg har vi jo Turbotrimmen , med 10 forskjellige stolper, klippekort kan hentes på Norli.

Blir også her trekning av fine premier.

Om vi ser at det kan være mulig med tur, vil det da være påmelding i forkant . Blir i så fall annonsert på facebooksida vår :-)

Barn bur gratis

Medlemmer i Barnas Turlag bur gratis på våre sjølvbetjente og ubetjente hytter over heile landet, og får rabatt på dei betjente hyttene.

Bli medlem i Barnas Turlag

På tur med barn?

Vi deler våre beste tips for korleis du kan gjere turen med barna til ei god oppleving. Her finn du også forslag til flotte fjellturar som passar for barn.

Tips til deg som skal på tur med barn

TURBOTRIMMEN 2020

Stolpe 1:Kultursti Ragde-Mannsåker

Stolpe 2:Kultursti Ragde-Mannsåker

Stolpe 3:Elvepromenade

Stolpe 4:Strand

Stolpe 5:Lysning sti ,Fossasete

Stolpe 6: Leikeplassen i Dalen

Stolpe 7:Trimløype Hovden

Stolpe 8:Vannverket Hovden

Stolpe 9:Trollskogen Eitrheim

Stolpe 10:Stien til Klungersete

Turbopostkasser

Turbopostkassene er røde DNT postkasser med Turbo på utsida. I postkassene ligger det ei bok kor barna kan skrive navn, alder og telefonnummer. Vi henger ut postkassene på 10 ulike turmål. Etter høstferien samler vi inn bøkene og trekker premier på hver av postkassene. Det blir trekt premier blant barna, men voksne kan selvfølgelig skrive seg inn i boka de også. Husk å skrive navn, alder og telefonnummer, slik at vi kan kontakte eventuelle vinnere.

Meir informasjon om kor postkassene vert plassert kjem på facebooksida vår (Barnas Turlag Odda/Ullensvang), instagram og på nettsida vår, etterhvert som de blir hengt ut. På facebook/instagram vil det ligge turbeskrivelse for hver av postkassene.

Ta gjerne kontakt med en av turlederne i Barnas Turlag Odda/Ullensvang om du lurer på noe.

Sara Tokheim, Tlf.: 95027039, E-post: saratokh@gmail.com

Eva Grete Rafdal, Tlf.: 95956219, E-post: eva-grete@hotmail.com

Turbopostkasse
Turbopostkasse Foto: Eva Grete Rafdal

Postkasse 1: Kiletjødn ved Kristinsti  -  29.04.19

Postkasse 2: ​​​​​​​Mosdalen   -  06.04.19

Postkasse 3: Jettegrytenuten  -  07.04.19

Postkasse 4: Ringedalen, Flataneset  -  25.03.19

Postkasse 5:Mot Svartavatnet på Reinsnos - 23.06.19

Poskasse 6: Hildalsberget/Postvegen mellom Brekke og Hildal - 12.05.19

Postkasse 7: Jordalsstølen/Fossasete - 03.04.19

Postkasse 8: Tokheimslia -  25.04.19

Postkasse 9: Kinsarvik- Husedalen

Postkasse 10: Rogdatjødn / Grillhytta -  25.03.19

Bli medlem du også! Innmeldingspremie til alle barn som melder seg inn i Barnas Turlag innen 31.mars! Kontakt lokale turledere for innmeldingspremie.

Foto: Eva Grete Rafdal