Hytter

Odda/Ullensvang Turlag har ansvar for desse hyttene:

Holmaskjer
Holmaskjer

Holmaskjer (Folgefonna)

Hytta har 18 faste køyer og hems med plass til 12 madrasser. Hytta er sikringsbu for østlige deler av Folgefonna og står derfor ulåst hele året.Hytta har godt med sengeutstyr, men husk lakenpose eller sovepose. Proviant kan du kjøpe på hytta. Beregn 4-5 timer opp til hytta fra Odda. 

Mosdalsbu
Mosdalsbu

Mosdalsbu (Hardangervidda)

Det er 8 sengeplasser i hytta + flere madrasser. Hytta ligger fint til ved Mosdalsvatnet, omlag 2 timers gange fra Ringedalsdammen. Hytta inngår i rutenettet "Ringedalen rundt", og er den nærmeste i vårt nærområde. Det er proviant å kjøpe på hytta. Også denne hytta er ulåst hele året. 

Kvanntjørnbu
Kvanntjørnbu

Kvanntjørnsbu (Hardangervidda)

Hytta ligger ved Kvanntjørn, omlag 5 timers gange fra Ringedalsdammen. Den har 8 senger og mange ekstra madrasser med komplett sengetøy. I tillegg er det ei lita sikringsbu med 2-3 sengeplasser. Husk lakenpose eller sovepose. Du får kjøpt proviant på hytta, som er ulåst hele året.

Om hyttene

Lær om forskjellen på dei ulike hyttetypane, kva det kostar å overnatte, opningstider, korleis du betaler og annan praktisk info om hyttene. 

Meir om hyttene

Hyttebesøket fra A-Å

Usikker på korleis hyttesystemet fungerer? Her er ein guide som viser deg korleis du bruker våre sjølvbetjente og ubetjente hytter. 

Slik bruker du hyttene

Finn fleire hytter

Foto: Sindre Thoresen Lønnes
Reinaskor (Hardangervidda)

 - STENGT


Odda/Ullensvang Turlag har avvikla drifta av hytta Reinaskor.