Foto: Solfrid Åsta Kvam

Onsdagsturane er for alle. Me møtest ved kyrkja i Odda kl 10.00 OBS! på lengre turar kl 09.00. Dei som vil køyrer, og dei som sit på betaler kr 70. Me går i moderat tempo og har det sosialt – ta med niste. Turane varer om lag 2-4 timar. Håpar du har lyst å vera med!

Turprogram 2017

Våren 2017

26. april – Olav Moldekleiv tek oss med på overraskelsestur i Kvinnherad.

10. mai – Turen går til garden Åse. Henrikke går med oss opp stien og det vert retur på bilvegen.

24. mai – Tur i nærområdet, me bilar til Sandvin og går på fin veg/sti til Strand før me tek matpause og går same veg tilbake.

7. juni – Køyrer til Skromme. Om fint ver går me til Jettegrytene – om regn går me til Rullestad og går rundt vatnet. Eventuelt lunsj på Rullestadtunet.

21. juni – Røldalstur. Me møter Randi Legård som tek oss med til Bratteteigstølen.

25. juni – Felletur med Barnas Turlag Odda til Løyning.

Haust 2017

9. august – Kvannakrona på Reinsnos. Me køyrer til inste parkeringen og går på sti til Ljosavatnet i lag med Torbjørg Knudsen

23. august – Hadle Grøne/6 vardane. Me køyrer gamlevegen over Røldalsfjellet til Elgersvatn. Går på fin sti, litt bratt først, men så flott terreng til Hadle Grøne. Tilbake om dei 6 vardar med Solfrid Kvam.

6. september – Fjetlandsnuten i Røldal. Køyrer opp Austmannalia og til Votna. Nils Brekke tek oss med til nuten.

20. september –  Haustur i Reisæterlia. Me parkerer på Reisæter der me møter Frede Bleie. Me går på fin sti/skogsveg i fint terreng.

4. oktober – Tyssedal rundt. På den siste turen for i år møter med Bjørn Seim og Vidar Våde som tek oss med på Tyssedal rundt og fortel undervegs. Det vert felles lunsj på Tyssedal Hotell.

Andre aktuelle turar kan verta:

Nasastølen/Svartavatnet

Jordalstølen

Vintetunstølen

Inste Hildalstølen

Vel møtt til tur, me møtes på parkeringen ved kyrkja i Odda kl 10.00, fyller opp bilane, og dei som sit på betalar for turen. Sosialt og koseleg!

Bli medlem

Som medlem får du blant annet medlemspris på DNTs 500 hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting. Bli medlem her