DNT UNG

#heltekte
Foto: Lars-Christian Unger

Turprogram 2017

Det vert ikkje turprogram frå Ung-gruppa vår i år. Eventuelle turar kjem fortløpande på Facebooksida Dnt-ung Odda/Ullensvang.

Dnt-Ung er for dei mellom 15 og 26 år. Dersom du er i denne aldersgruppa og har lyst å bidra som turleiar kan du ta kontakt med MadeleineThiis Vestrheim på tlf: 46952605

I løpet av sommaren vert det Basecamp for dei som skal begynne i 10 klasse og oppover. Dette kjem det meir informasjon om når arrangementet nærmar seg. Følg med på facbook Dnt-ung Odda/Ullensvang

Turleiarar i DNT UNG Odda/Ullensvang

Madeleine Thiis Vestrheim (Leiar)

tlf 46952605

Tobias Bø tlf 41721423

Arild Torbjørnsen tlf 90921136

Håvard Apold tlf 95497907

Irene Lagestrand tlf 46695440

Torje Eriksen tlf 99345869

Det kan bli arrangert turar som ikkje står på programmet. Følg med på facebook for meir info.

Bli medlem

Som medlem i DNT ung (13-26 år) kan du bu på nesten 500 turistforeningshytter over heile landet – til halv pris! I tillegg har du mange andre medlemsfordelar.

Sjekk alle fordelane og bli medlem

Turar og aktivitetar

Bli med DNT ung på tur. Vi arrangerer fotturar, skiturar, hytteturar, teltturar, klatreturar, breturar, koseturar og ikkje minst BaseCamp.

Finn turar og aktivitetar for ungdom

Dette er DNT ung

DNT ung er Norges største friluftsorganisasjon for ungdom. Her kan du finne ut meir om DNT ung.

Kontakt turleiarane i DNT ung Odda/Ullensvang

Klikk her for å skrive tekst.

Ingen kommende aktiviteter.