Kart og kompasskurs

27. mai kl. 10:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Odda/Ullensvang Turlag, Bergen og Hordaland Turlag

Føler du deg ikke helt komfortabel med kart og kompass? Nå kan du melde deg på kurs i helt grunnleggende innføring i bruken av kart og kompass. Kurset vil fåregå i Oddaområdet, men sted er ikke fastsatt og vil bli bestemt i ukene/dagene før, slik at vi får best mulig forhold. Dersom det er interesse for å utvide til litt mer avansert bruk, setter vi opp ett nytt kurs utpå høsten.

Dersom du har spørsmål til kurset kan du kontakte kursholder Sara Tokheim tlf: 95027039

Pris: 100kr for medlem og 200 kr for ikke medlem. Det er fint om man betaler til kontonummer 3658 30 852 ved påmelding slik at kursholder ikke får ekstra arbeid med dette.

Påmelding: På grunn av sikkerhet ønsker vi at dere melder dere på via nett. Trykk på knappen "Meld deg på" og følg videre instruks. Dersom du av ulike årsaker ikke har mulighet til dette, kan du ta kontakt med kursholder eller sende e-post til odda-ullensvang.turlag@dnt.no

Vi tar forbehold om vær og værmelding. Kurset kan bli avlyst på kort varsel.

Turleder:

• Sara Tokheim